Grootformaat

Printen op grootformaat in hoge kwaliteit

Wat onze printshop compleet maakt is onze grootformaat kleurenprinter (HP Z5400 Ps). De A0 printer levert prints van topkwaliteit. Met deze PostScript-printer bent u altijd verzekerd van de juiste kleur. Voor uw full colour of zwart wit poster kunt u kiezen uit diverse soorten papier: mat, semi gloss, gloss, Canvas, Canvaspapier, stickerfolie van vinyl, vinyl en outdoorpapier. De afbeeldingen worden geprint met een resolutie van 2400 x 1200 Dots Per Inch (DPI). In tegenstelling tot onze vorige grootformaatprinter is de droogtijd veel korter, zodat u op uw poster kunt wachten.

Indien u een print nodig heeft die tegen een stootje kan, is het afdrukken op vinyl een aanrader. De kwaliteit van de afdruk is uitzonderlijk hoog en het materiaal en print zijn kleurvast en vochtbestendig. Denk aan het meenemen van uw presentatie in uw koffer naar het buitenland; ook wanneer de print in de buitenlucht gebruikt moet worden is het printen op vinyl de oplossing. Denk hierbij aan een bouwtekening of decoratie voor op uw terrasmuur.

Het zelfklevende vinyl is bijzonder geschikt voor stoepborden indien uw poster voor lange tijd gebruikt moet worden. De poster plakt u op de ondergrond en zelfs zonder afdekplastic gaat het jaren mee.
Van alle materialen hebben wij voorbeelden in de winkel, zodat u het resultaat zelf kunt beoordelen.

Het formaat van de full colour prints is maximaal 106 cm breed met een lengte van enkele meters. Geschikt voor A2, A1 en A0 posters. De printer werkt met foto-inkten. Deze inkten zorgen ervoor dat de kleurechtheid gegarandeerd wordt tot wel 200 jaar.

hp

Bouwtekeningen

A0, A1, A2 zowel in zwart/wit als full colour tegen zeer voordelige tarieven.

Heeft u regelmatig bouwtekeningen te printen of kopiëren, dan is het mogelijk een prijsafspraak te maken.

 

Zwart / wit posters

Posters op A2, A1 en A0 voor eenmalig gebruik op 80 grams papier kunt u direct laten uitprinten op onze printer Xerox 6204. U kunt kiezen uit wit papier en fluorescerende kleuren, zoals rood, oranje en geel.

xerox 6204

Aanleveren

Aanleveren van uw bestanden is mogelijk op een externe opslag (bijvoorbeeld een USB-stick of harde schijf), via de mail of via WeTransfer. Wij ontvangen graag uw grootformaat documenten in PDF formaat.

Scannen

Wij scannen grootformaat tot en met A0.

  • Scanbreedte: 36″ 91,4cm
  • Zwartwit of kleurenscan
  • Scant constant op hoge kwaliteit

Het digitale bestand kan worden gebruikt om bijvoorbeeld uw bouwtekening te mailen of van uw poster kaarten te maken.