Inbinden

Metalen bindrug

Inbinden met een metalen bindrug geeft uw documenten een professionele en stijlvolle afwerking van hoge kwaliteit. De metalen ring, ook wel metal wireO of draadring genoemd, wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld: scripties, (jaar)verslagen, rapporten, fotoalbums en muziekboeken. De ring is er in diverse kleuren, behalve zilver kunt u kiezen uit: brons, zwart, wit, blauw, rood en groen. Met een bijpassende achterkaft kunt u een geheel eigen stijl creëren. De metalen ring is nu ook verkrijgbaar voor documenten met veel pagina’s.

Er zijn diverse maten ringen beschikbaar; inbinden met de metalen ring is mogelijk vanaf een paar vellen tot ongeveer 175 vel 80 grams.

inbindenmetaal

Plastic bindrug

De plastic bindrug is één van de populairste en goedkoopste manieren om uw documenten professioneel in te binden. Een bijkomend voordeel van deze bindrug is, dat de ring achteraf makkelijk opnieuw te openen is om papieren toe te voegen of te verwijderen. De plastic ring is in diverse kleuren en maten aanwezig.

pasticring

SteelMat

Het inbinden met een SteelMat binding vindt plaats door middel van een combinatie van lijm en metaal. Door deze combinatie ontstaat een stevige en duurzame binding. De SteelMat cover of Steelback, heeft een transparante voor- en achterzijde. Uw document krijgt direct een professionele uitstraling. Bijkomend voordeel van deze methode is dat de cover achteraf door ons makkelijk opnieuw te openen is om papieren toe te voegen of te verwijderen.

steelmat

Surebind

Dit is een alternatief voor het inbinden zonder ring. Uw documenten worden tussen 2 plastic strips ‘gelijmd’.

Keuze uit de kleuren wit, rood, zwart en donkerblauw.

Thermisch binden met een linnen rug

Thermisch binden (lijmen) geeft een erg luxe uitstraling aan uw documenten. De documenten worden door middel van een linnen rug gebonden. De lijm in de linnen rug versmelt met het papier. Deze vorm van inbinden is te combineren met diverse kleuren en soorten kaften.