Grootformaat

Printen op grootformaat in hoge kwaliteit

Wat onze printshop compleet maakt is onze grootformaat kleurenprinter (HP Designjet Z5400). De A0 printer levert grafische prints van topkwaliteit. Met deze PostScript-printer bent u altijd verzekerd van de juiste kleur. Voor uw full colour of zwart wit poster kunt u kiezen uit diverse soorten papier: mat, semi gloss, gloss, Canvas, Canvaspapier, stickerfolie van vinyl, vinyl, outdoorpapier en TexBanner.  De afbeeldingen worden geprint met een resolutie van 2400 x 1200 Dots Per Inch (DPI). In tegenstelling tot onze vorige grootformaatprinter is de droogtijd veel korter, zodat u op uw poster kunt wachten.

TexBanner is een materiaal, dat kan worden opgevouwen. Heeft u een presentatie in het buitenland en u wilt niet met een posterkoker de reis gaan maken, dan is printen op textielpapier de oplossing. U vouwt de geprinte poster losjes op en legt hem bovenop uw kleding in de koffer.

Indien u een print nodig heeft die tegen een stootje kan, is het afdrukken op vinyl een aanrader. De kwaliteit van de afdruk is uitzonderlijk hoog en het materiaal en print zijn kleurvast en vochtbestendig. Denk aan het meenemen van uw presentatie in uw koffer naar het buitenland; ook wanneer de print in de buitenlucht gebruikt moet worden is het printen op vinyl de oplossing. Denk hierbij aan een bouwtekening of decoratie voor op uw terrasmuur.

Het zelfklevende vinyl is bijzonder geschikt voor stoepborden indien uw poster voor lange tijd gebruikt moet worden. De poster plakt u op de ondergrond en zelfs zonder afdekplastic gaat het jaren mee.
Van alle materialen hebben wij voorbeelden in de winkel, zodat u het resultaat zelf kunt beoordelen.

Het formaat van de full colour prints is maximaal 106 cm breed met een lengte van enkele meters. Geschikt voor A2, A1 en A0 posters. De printer werkt met foto-inkten. Deze inkten zorgen ervoor dat de kleurechtheid gegarandeerd wordt tot wel 200 jaar.

Bouwtekeningen en posters

A0, A1, A2 zowel in zwart/wit als full colour tegen zeer voordelige tarieven. De Canon TX 4000 levert kopieën en prints op hoge snelheid. Deze technische printer werkt met een watervaste inkt, zodat uw prints/kopieën geschikt zijn voor buitengebruik.

Heeft u regelmatig bouwtekeningen te printen of kopiëren, dan is het mogelijk een prijsafspraak te maken.

 

Zwart / wit posters

Posters op A2, A1 en A0 voor eenmalig gebruik op 80 grams papier kunt u direct laten uitprinten op onze printer Xerox 6204. U kunt kiezen uit wit papier en fluorescerende kleuren, zoals rood, oranje en geel.

 

Aanleveren

Aanleveren van uw bestanden is mogelijk op een externe opslag (bijvoorbeeld een USB-stick of harde schijf), via de mail of via WeTransfer. Wij ontvangen graag uw grootformaat documenten in PDF formaat.

 

Scannen

Wij scannen grootformaat tot en met A0.

  • Scanbreedte: 36″ 91,4cm
  • Zwartwit of kleurenscan
  • Scant constant op hoge kwaliteit

Het digitale bestand kan worden gebruikt om bijvoorbeeld uw bouwtekening te mailen of van uw poster kaarten te maken.