Printen

Zwart – wit prints / kopieën

Copy Systems maakt voor het zwart-wit printen gebruik van de Xerox D95 met een totale paginacapaciteit van 125 pagina’s per minuut. Een simpele kopie of print, maar ook uitgebreid reprowerk wordt supersnel afgeleverd. Dit systeem is ideaal voor het verzorgen van ‘Printing on demand’ opdrachten. Voor kopieeropdrachten worden uw originelen in een hoog tempo ingescand; dubbelzijdig wordt in 1 x aan 2 zijden gescand, wat de wachttijd aanzienlijk verkort. U kunt deze machine ook selecteren voor doe-het-zelf printopdrachten; grote bestanden worden probleemloos geprint, enkel- en dubbelzijdig A4 en A3. Het is mogelijk documenten te nieten met 1 of 2 nietjes aan de zijkant en door de bookletmaker is het nu ook mogelijk om snel een boekje te printen en afwerken met 2 nietjes in het midden. Perforeren en  vouwen is tevens mogelijk.

Xerox 4112

Kleuren prints / kopieën

Zeker ook in combinatie met de Digitale Color Versant 80 Press 2400×2400 dpi. Deze full colour machine levert laserprints en -kopieën van zeer hoge kwaliteit. U krijgt de kleurenprint die u voor ogen had!

Nieuw is de mogelijkheid om prints te maken met een oppervlakte van 32 x 64 cm.

   

 

Doe-het-zelf prints / kopieën

Op de ‘doe het zelf afdeling’ kunt u bij ons gebruik maken van een I-mac met zowel Windows 7 als Mac OS X Leopard en u kunt printen op de D95, Versant 80, Versalink B7025 en Altalink C8035 tot A3 dubbelzijdig; kleur printen voor een scherpe prijs. Er staan kopieermachines tot uw beschikking om zelf kopieën te maken. U kunt zwart wit kopieën maken en ook kleurenkopieën.

iMac

 

 

Aanleverspecificaties

U kunt uw bestanden per mail aan ons toesturen, zodat u op een door u aangegeven tijdstip uw werk bij ons kunt ophalen. Graag in de mail doorgeven of het gaat om zwart wit, of kleur, enkel- of dubbelzijdig en wat voor afwerking u wenst.

 

Voor het afdrukken van je scriptie gelden altijd de doe-het-zelf tarieven. Ook als je het bestand naar ons mailt en het door Copy Systems laat printen en inbinden.